Welzijnsactiviteiten

DOE Mee

In onze samenleving hebben veel mensen te kampen met overgewicht, burn-out, depressie, stressgerelateerde klachten, eenzaamheid en/of chronische ziekten.

Iedereen die daar last van heeft, krijgt het advies om meer te bewegen, op voeding te letten en om ontspanning te zoeken. Voor deze mensen en een ieder die dit soort klachten wil beperken en/of voorkomen, organiseert Bebls de DOE mee training.

Als sociaal en maatschappelijk betrokken onderneming, introduceert BEBLS, met medewerking van I Feel Good en Welzijn Lansingerland, de cursus D.O.E. mee:

Dans(beweeg), Ontspan en Eet gezellig mee, tussen 12 en 13.30 uur.

Op een leuke en aangename manier werken aan het mentale, fysieke en sociale welzijn.

D.O.E. jij ook gezellig mee?

Meld je dan snel aan!

Indien gewenst kun je evt. ook alleen dansen en ontspannen of alleen mee eten. 1 x p/w op vrijdag van 12 tot 13.30 uur in Ontmoet! Wilhelminastraat 1 in Bergschenhoek.

*Bij voldoende animo, zullen wij geleidelijk aan uitbreiden naar meerdere keren per week.

Creatieve Expressie

Creativiteit is essentieel voor het verhogen van het bewustzijn. Ontdek jouw creatieve kant tijdens deze cursus. Schrijven, tekenen, handwerken, brooddegen, enz. Waar heb jij plezier in?

Retraites

Een aantal keer per jaar organiseert Bebls een Wellness retraite.
Tijd en aandacht voor jou, want jij bent speciaal! Persoonlijke ontwikkeling, leefstijl en stressmanagement staan hierin centraal.